Само една лъжица на ден, а помага за толкова много неща! Всеки човек трябва да го има в дома си и е толкова евтино!

https://zdravno.net/bilki/samo-edna-lazhica-na-den-a-pomaga-za-tolkova-mnogo-neshta-vseki-chovek-tryabva-da-go-ima-v-doma-si-i-e-tolkova-evtino/47784 Zdravno.net
Само една лъжица на ден, а помага за толкова много неща! Всеки човек трябва да го има в дома си и е толкова евтино!

Всеки, който държи на здравето си, трябва да има под ръка масло от черен кимион!

Това е нещо, което трябва да присъства задължително в дома ви. Масло от черен кимион е най-добрият лек срещу толкова много здравословни проблеми, че чак няма да повярвате колко време сте го изолирани от представите си за медицина. Това масло е отлично решение за хора с дихателни проблеми. То се справя страхотно срешу астма, понеже съдържа в себе си карвакрол, тимохинон и тимол. Тези вещества облекчават дишането. Освен това с този лек се предпазва от заболявания черният дроб, а това е от съществено значение за здравето. Засилва се имунитетът и се стимулира инсулиновата чувствителност. Последното го прави прекрасно средство и в лечението на диабет. Намалява кръвната захар и подобрява значително състоянието на диабетиците. Масло от черен кимион се използва още и срещу сърдечно-съдови заболявания. Причината е, че сваля холестерола до нормалните нива, а това предпазва от инсулт и инфаркт. Това природно чудо е мехлем за мозъка. Стимулира мозъчната функция и облекчава състояния като главоболие, депресия, мигрена, синузит и други проблеми, свързани с мозъка. Масло от черен кимион е велик лек за кръвта. Освен че служи като неин филтър, спомага за кръвообращението. С него могат да се предотвратяват и стомашни проблеми. Унищожава киселинната среда в стомаха и спасява от гастрит, колит и дори язва. Освен всичко друго, с масло от черен кимион се постига прилив на енергия и свежест в организма. То увеличава либидото и така стимулира активността в леглото. Също така е в състояние да стимулира прилива на кърма при родилките. Няма съмнение, че това масло е чуден лек срещу много болести. Ако искате идеално здраве, то тогава е задължително да имате от това лекарство у дома. Достатъчна е само една чаена лъжица на ден и ефекта от маслото ще го имате. Добре е този прием да става преди хранене. Можете да намерите масло от черен кимион в биомагазините и хипермаркетите. Струва само няколко лева, а върши чудеса.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.