Татяна Лолова: Ставите ми станаха чисто нови с тази смес! (Ефектът е почти мигновен+РЕЦЕПТА)

https://zdravno.net/bilki/tatyana-lolova-stavite-mi-stanaha-chisto-novi-s-tazi-smes-efektat-e-pochti-mignovenrecepta/47935 Zdravno.net
Татяна Лолова: Ставите ми станаха чисто нови с тази смес! (Ефектът е почти мигновен+РЕЦЕПТА)

Татяна Лолова е сред най-любимите ни комедийни актриси

  Татяна Лолова е радвала поколения българи с ролите си в киното и театъра. „Чувствам се добре, живея...Радвам се, че съм на крака и мога да правя това, което обичам най-много- да раздавам любов на хората от сцената! И то благодарение на тази вълшебна смес, която направи ставите ми като чисто нови”, с неподправената си усмивка казва голямата Татяна Лолова. Определено времето, ЕГН-то и начина ни на живот изхабява нашите стави. Болките са неописуеми и то денонощни. Страданието не може да се сравни с нищо друго, твърдят страдащите. Често традиционните лекарства не ни помагат, само ни докарват още здравословни проблеми. Краят на този проблем вече има и то е лек, дар от самата природа. Него великата актриса е научила от баба от Пиринско, където преди известно време имала представление. Тя трудно слизала и се качвала на сцената и възрастната билкарка й споделила за този илач. „Винаги благославям тази жена. Оттогава не знам какво е да те болят ставите. А преди така ме въртяха, че виех от болка. Дори се замислих дали вече не е време да се разделя с любимата си сцена и публиката”, признава Татяна Лолова. За въпросната смес са необходими следните продукти, които са евтини и могат да се закупят от всеки магазин или сергия, само срещу жълти стотинки. Това са морска сол, джинджифил и чесън. Съставките са три, но ефекта е поразителен. Рецептата се приготвя по следния начин: В съд се настъргва 70 г джинджифил и 4 скилидки чесън.Към тях се добавят две супени лъжици морска сол. Всичко това се счуква много добре. За да се получи напълно хомогенна смес може да добавите и малко топла вода. Това количество поставяме на марля и поставяме като компрес на местото, където имате болка. Стои така 20-на минути, но още на 5-та минута тя спира и чувстваме облекчение. Компресът със сместа е отличен избор за хора, страдащи от остеопороза, артрит и други заболявания. Може да се използва и профилактично за здрави и гъвкави стави.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.