Знаете, че чаят от лайка може да е опасен?Ето кога

Всеки знае, че лайката и чаят от тази билка е много полезен

Но понякога тялото ни може да реагира отрицателно към биологични вещества в растенията.Испански учени са стигнали до извода, че чаят от лайка може да вреди на малките деца. Причината е, че органите им не са напълно изградени.

От тук метаболизмът им протича различно от този на възрастните хора. Чаят от лайка не бива да се дава и деца, които имат колики.

Билковите инфузии може да са опасни, защото може да предизвикват бъбречни кризи, вътрешно кървене, както и да доведат до получаване на киселини.

Пиенето на билката лайка предизвиква и други ефекти. Тя съдържа вещества, които помагат да се разрежда кръвта. Това увеличава риска от кървене във вътрешността на тялото ни.

Чаят от лайка не бива да се консумира и от хора, които имат алергични реакции към растенията.

Лайката е възможно да предизвика някои усложнени алергични реакции, като например обриви по лицето, както и по цялото тяло. Освен това може да причинят не само обриви, но и алергичен шок на целия организъм.

При пиенето на чай от лайка мажи да получите още усложнения. Такива е възможно да се получи подуване на гърлото, както и задушаване.

No votes yet.
Please wait...
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.