Искате да живеете дълго? Тези продукти ще ни помагат

Всеки иска да живее дълго, но да е в добро физическо здраве

Има начин това да стане реалност. Именно с хранителни продукти, удължаващи живота ни, както и одобряване на неговото качество.

С помощта на тези хранителни вещества ние може да достигнем дълбоки старини. И не само да живеем дълго, но да се чувстваме енергични и в добра кондиция.

Това твърдят експерти, на базата на много проучвания.

Сред тези вълшебни продукти, първенството държат зърнените храни. Те се усвояват много добре от нашето тяло и освен това чистят токсините от него.

Сред храните, които ни гарантират дълъг живот са плодовете и зеленчуците. Както билките и горските плодове. Удължават живота ни и ферментиралите млечни продукти.

Тялото ни се стои от следните продукти-ако консумираме пилешко месо, както и риба и рибни продукти, заради полезните вещества, които съдържат.

Черният шоколад също е полезен в тази връзка. Той подобрява настроението, бори стреса и стимулира производството на хормоните на удоволствието.

Американски учени разгадаха мистерията, защо физическата активност удължава живота. И то на хора, преминали възрастта на репродукцията. Причината е в отклоняване на енергията от патологичните процеси, настъпващи с увеличаване на възрастта.И това се случва благодарение на физическите упражнения.

No votes yet.
Please wait...
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.