Как може да разберете, че сте на ръба на оцеляването?

Страшни неща може да се случат на ръба на оцеляването

Ако чувствате липса на равновесие, нещата стават страшни. Когато стресът започне да се трупа в живота ни, това може да доведе до прегряване, известно като бърнаут. И да ни обземе пълна депресия и умора. Ето кои са предшестващите признаци, преди да се изпепелим.

Това състояние предизвиква тревожност, объркване, неудовлетвореност, като и различни настроения.

Физическият израз може да са кожни обриви, напрежение в мускулите, стомашни болки, умора и лошо храносмилане.

Сънищата, в които търсите и намирате някои неща разкриват, че трябва да почивате повече.Другото тълкуване е, че носите много отговорности и трябва да забавите темпото.

Ако претърпявате дребни инциденти, като да си удряте краката и ли ръцете по мебелите или се изгаряте в кухнята, значи имате много неща в главата си.И добре е да си починете малко.

Ако давате обещания, без да ги изпълнявате или не спазвате уговорки, това означава едно, претоварени сте. Може да се забравя неща понякога , но пък случва ли се постоянно, това е знак за тревога.

Когато се стремите да угаждате на всички и да сте винаги на разположение, може да загърбите себе си. И да не обръщате внимание на себе си. Това може да ви докара тревожност, както и загърбите целите и желанията си.Ако и нещата, които сте обичали преди, не ви доставят щастие, починете си и се презаредете с нови емоции.

No votes yet.
Please wait...
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.