Не се стряскайте! Уринирането под душа лекува

Уринирането под душа не винаги е само и единствено срамно

Повечето от нас го правят, но на всичкото отгоре носи и  ползи за здравето. Уринотерапията е практика за лечение, позната още на древните. Но съвременния човек не обръща внимание на тази полезна практика и предпочита скъпите лекарства.

Пестим вода, защото къпането отмива урината. Прилагаме старата техника на лечение. В това положени, когото уринираме,  е полезно за пикочния мехур. Освен това се лекуват някои болести. Помага да излекуваме редица кожни проблеми, включително гъбички, ухапвания от насекоми. Пишкането под душа лекува нараняванията, които имаме по тялото, както и се справя с екземата.

Кожа, по която имаме проблеми, може да се обработи добре, като се третира с урина и то по време на баня. След това може да сме спокойни, че няма да воним на лошо.

Добрата страна на лечение с урина, сутрин под душа, има и своята добра страна. Защото по този начин третираме участъците на кожата, които са проблемни и я оставяме да действа, докато си слагаме сапун по тялото си.

Има още няколко ползи от урината, която изпускаме, докато сме под сутрешния душ. Тя действа като антисептик, особено като сме си наранили кожата или ни е ухапало някакво насекоми.

Действа добре на рани от изгаряне. Стига те да не касаят лекарска намеса, за да бъдат излекувани. Собствената урина си е жив балсам и за изгаряния от слънцето.

Ако страдате от косопад, собствената урина е също добро средство за лечение.

No votes yet.
Please wait...
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.