Откриха с кой чай се отслабва най-бързо и качествено

В човешкото тяло се натрупват няколко вида мазнини

Едните от тях са подкожни, както и висцеларни. Трудно е да се спасите от тях, но не и невъзможно да се отървете, за да се вталите.

Но има един вид чай, който помага това да ни се случи. Защото, щом в тялото ни се натрупа повече от висцеларната мазнина, това застрашава здравето ни. И води до опасни болести, като рак, диабет тип 2, както и много болести на сърцето и съдовете.

Един от начините да намалите тези мазнини е с диета.От едно проучване става ясно кой е този чай, който намалява обиколката на талията. Това се случва с пиенето на зеления чай. Той е богат на катехини. Намира се в листата на чая и има антиоксидантен характер. Доказано е с експеримент, че това вещество се съдържа най-много в зеления чай.

Това е доказано със серия експерименти.В него са участвали около сто и двадесет китайски жители. Участниците са били на възраст от двадесет до шестдесет и пет години.

Някои от участниците в проучването са пиели от топла напитка в продължение на дванадесет седмици, а други са консумирали напитка с кофеин и катехини.

Спецовете, провели проучването, са стигнали до интересни резултати. Тези, които са пиели напитки с катехин и кофеин са успели в пъти да намалят висцеларните мазнини, както и да се вталят драстично. За разлика от тези, които не са пили зелен чай.

No votes yet.
Please wait...
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.