Простичка френска рецепта ни спасява от всякакви болки

Уникална френска рецепта ни помага да се освободим от всякакви болки

Подходяща е за всякакви хронични болежки. За целта се смесват зехтин или слънчогледово масло с морска сол. Смесват се в съотношение десет големи лъжици сол и  двадесет големи лъжици със зехтин или слънчогледово масло. Слагат се в буркан и  се затварят добре с капачка. Оставят се да престоят няколко дни.

След като илачът е  готов, всяка сутрин се втрива, с меки кръгови движения, по малко от сместа, където е мястото на болката.Тези, които са го ползвали твърдят, че забравяте след това какво е постоянна и упорита болка.

Първият път масажът трябва да продължи три минути. Всеки следващ път процедурата продължава две минути, докато болката изчезне. Като свършите, избършете третираното място с влажна кърпа. И си сложете овлажняващ крем, защото кожата става суха.

След десетия ден от лечението резултатите са повече от изумителни. Това лекарство подобрява кръговрата на кръвта в организма. Мускулите се възстановяват бързо, укрепва се системата на костите. Френската рецепта подобрява още зрението. Изхвърля токсините и подобрява обмяната на веществата. Дори лекува остеохондроза, без други, опасни ефекти за здравето.

Ако усетите сънливост или замайване, не се тревожете, скоро ще отмине, съветват спецовете.

No votes yet.
Please wait...
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.