С две прости съставки се справяте по-лесно с Ковид

Коронавирусът се завръща с пълна сила

Не спират да се роят щамовете на този заразен вирус. Спецове алармират за лятна вълна на китайската зараза. Но има комбинация от две съставки, които всеки има в дома си, за да се справите по-лесно с Ковид.

Те са черния кимион и познатия ни мед. Това са установили и учени в свое изследване. Резултатът е показал, че с тези две съставки се премахва вируса от тялото и се намалява значително тежестта от заразата.

В хода да проучването са изследвани хора с потвърдено заболяване от коронавирус. Те всеки ден приемали по няколко грама от пчелния продукт и осемдесет милиграма от подправката.

Установено било, че хората, които боледували по-леко от Ковид, болестта си заминавала завинаги още на третия ден. При по-тежките случаи се налагало пациентите да приемат от това „лекарство“ седем дни, но резултатът бил същия. Те оздравявали и се възстановявали напълно след този период.

Черният кимион е бомба от полезни вещества, калий, фосфор, както калций и магнезий. Освен това семената му се справят успешно с гъбички и паразити в червата. Доказан антиоксидант е. Комбиниран с мед свойствата му се увеличат на макс. Само че сместа е алергична и противопоказна за бременни, затова трябва да се приема много внимателно.

Водата за уста също парира заразата от бактерии и вируси в устната кухина. Помага и се справя успешно с коронавируса, категорични са експертите.  

No votes yet.
Please wait...
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.