С тези храни се очиствате от опасните токсини

Токсините вредят на организма ни

През зимата метаболизмът ни се забавя и в организма ни се натрупват токсини, а това ни прави изморени и мрачни през първите топли и слънчеви дни. Храната е най-доброто средство в борбата с натрупаните във вашия организъм токсини.

Ябълките са богати на пектин, който се свързва с холестерола и тежките метали в организма, спомага още за премахване и разграждане на токсините в червата.

Авокадото понижава холестерола и разширява кръвоносните съдове, като блокира токсините, които унищожават артериите. Плодът помага за детоксикация на черния дроб.

Цвеклото е уникално съчетание на природни съединения, което го прави превъзходно пречистващо средство за кръвта и черния дроб.

Зелето съдържа многобройни противоракови съединения и антиоксиданти и помага на черния дроб. Този зеленчук почиства храносмилателния тракт и неутрализира някои от вредните съединения, открити в цигарения дим (и вторичния).

Целината и семената й са отлични за пречистване на кръвта и съдържат много различни противоракови съединения, които помагат за детоксикация на ракови клетки в тялото.

Червеният грейпфрут е отличен детоксикатор на червата с антивирусни свойства.

Бобовите растения пък са богати са на фибри, които спомагат за намаляване на холестерола, почистване на червата и регулиране нивото на кръвната захар. Бобовите растения също спомагат за предпазване на тялото срещу рак.

Лимоните отлично детоксикират черния дроб, защото съдържат големи количества витамин С.

No votes yet.
Please wait...
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.