Тези миризми може да алармират за рак

Има миризми на тялото, алармиращи за рак

Според спецове тялото ни може да сигнализира за най-опасната болест.

Ако сутрин имаме лош дъх, това може да е сигнал за опасност. Повечето от нас не се будят със свежест в устата. Но ако спазваме идеална устна лична хигиена, това може да е сигнал за апнея. Това не бива да се пренебрегва, понеже увеличава риска от инфаркт  инсулт.

Неприятна миризма по краката се предизвикват обикновено от бактерии и гъбички.Експертите обаче препоръчват това състояние да се лекува навреме, за да не се разпространят гъбичките по цялото ни тяло.

Ако изведнъж миризмата на фекалиите стане непоносима, това може да е сигнал за сериозна болест или за някаква патология. Причините може да са разнопосочни. Както от храносмилателно разстройство, така и някакво онкологично заболяване.

Промяната в миризмата на урината също алармира за някои опасни болести. Като захарна болест, някаква инфекция, камъни в бъбреците, дори може да е сигнал за рак.

Спецовете съветват да следим тялото си и да обръщаме внимание какви сигнали ни изпраща то. Но също така да не си поставяме сами диагнози, както и да не търсим такива в социалните мрежи. Имате ли дори и минимални съмнения, че с тялото ви се случват някои неприятни неща, потърсете експертите, за да ви помогнат.

No votes yet.
Please wait...
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.