Тези трикове ще ви избавят от нежеланото заспиване

Има ситуации, в които се налага да останете буден

Когато сънят ви връхлита, а трябва да сте буден, ще ви помогнат тези лесни трикове. Те ще ви причинят скорошно събуждане и бързо ставане от леглото.

Сутрин сте спали, но все още не можете да се събудите. Хапнали сте обилно на обяд, но не трябва да спите, защото сте на работа.Или ви предстоят изпити, трябва да четете, а ви се спи.

Тогава на помощ идват тези няколко лесни номера за събуждане.Пиенето на кола с кофеин действа, ако сте хапнали добре или вечер, за да останете будни.

Напитката се усвоява много добре, повишава нивото на адреналин  и ободрява.

Приспи ли ви се, изяжте нещо кисело. Резенче лимон ще ви освести и ще ви изправи на нокти. Кисела ябълка, киви или разтвор на малко оцет във вода ще предизвика същия ефект.

Усетите ли, че сънят ви побеждава, масажирайте ушите и веждите си.В тях има много точки, свързани с различни органи.Няколко минутен масаж ще повиши кръвоснабдяването на ушите и ще се разбудите.

Масажирането на кожата около пръстите на ръцете има същия ефект.Може да направите такъв на всеки пръст и така ще почувствате ободряване.

Може да извършите и масаж на пръстите на краката, който също ще ви събуди.Намачкайте и цялото си ходило и ще усетите как бързо се събуждате.

No votes yet.
Please wait...
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.