Тибетска диета прочиства кръвта! Пази от инсулт и инфаркт

https://zdravno.net/bolesti/tibetska-dieta-prochistva-kravta-pazi-ot-insult-i-infarkt/111307 Zdravno.net
Тибетска диета прочиства кръвта! Пази от инсулт и инфаркт

Тибетска диета чисти токсините от кръвта

Този еликсир ни пази също от инфаркт  и инсулт.Специално приготвената напитка трябва да се пие в продължение на 25 дни. Приемът е  по една- две чаши на ден, на гладен стомах.Процедурата може да се повтори след десетдневен почивен период.

За нейното приготвяне са ни необходими триста грама лук и килограм лимони.Те се изчистват и измиват. Нарязват се на ситно и се слагат в литър и половина кипяща вода.След това се оставят за петнадесет минути под капак, за да се освободят полезните вещества.

Според редица проучвания тази отвара действа, като ни предпазва от различни видове рак. Освен това засилва имунитета на човек. Доказано е, че пази също така от инфаркт и инсулт.

Лимоните са богати на вещества и киселини, които стимулират храносмилането. Съдържат и полезния витамин С.Цитрусовите плодово намаляват и производството на кръвна захар.

Действат също така срещу стрес, камъни в бъбреците, както и заздравяват венците.Лукът пък активира и подмладява клетките.

В периодът на прочистване на организма е добре да се спазват правилата на здравословното хранене. Задължително и необходимо е да ограничите приемът на животински мазнини, както и на алкохолни напитки.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.