За да се спасите от тромбите!Ето какви сокове да пиете

Тромбите са особено опасни за здравето

Гъстата кръв има риск от образуване на тромби. За тази цел трябва да се подобри сърдечносъдовата система.

За да се избегне образуване на кръвни съсиреци е необходимо да се пият в по-големи количества от животоспасяващата вода. Тази течност предотвратява образуването на тези опасни тромби.

Водата предизвиква действие върху останалите структури, в които има течност. Освен това предизвиква добър лимфен дренаж, както и чисти организма от токсини и вредни вещества.

Дневният прием на вода се доказва, като на всеки килограм живо тегло трябва се пие около тридесетина милилитра течност.

В тази връзка специалистите препоръчват още няколко сока, полезни за целта. Такива са сок от нар, богат на аминокиселини и витамини, които подържат сърцето и нормализират кръговрата на кръвта. Особено подходящ е за хора, надхвърлили 50-ка, които са натрупали в организма определени вещества.

Друга напитка, разреждаща кръвта е от червено цвекло. Той детоксикира организма, чисти тялото от тежки метали и оптимизира съдържанието на липиди в кръвта.

Настройки от касис  или ружа също пречи на кръвта да образува тромби.Съдържат вещества, които подобряват кръвообръщението и поддържа здравето на кръвта.

Много е важно да се поддържа и да се грижим за здравето на кръвта, за да не се появят съсиреци, които може да застрашат живота ни.

No votes yet.
Please wait...
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.