Алкалната диета подлуди Холивуд

https://zdravno.net/dieti/alkalnata-dieta-podludi-holivud/52989 Zdravno.net
Алкалната диета подлуди Холивуд

Алкалната диета набира все по-голяма популярност

Алкалната диета подлуди звездите по света, а  и у нас. Най-големите й почитателки са Дженифър Анистън и Гуинет Полтроу. Мнозина подозират, че този начин на хранене е помогнал на Виктория Бекъм да запази перфектната си фигура, дори след като е родила четири деца.

Основното правило при този хранителен режим е, че всички хранителни продукти се делят на алкални и киселинни.

Има норма на количеството алкална храна, която трябва да приемаме, както и тази с киселинен произход. И тя е седемдесет-осемдесет на сто алкални продукти и останалите проценти са за киселите храни.

Домати, чесън,зеле, марули,лук, чушки, цвекло, тиквички, пресни картофи, целина, фасул, плодове, включително горски са към алкалните продукти. Още ядки, сусам, масло от коноп и лен, маслото също, кафявия ориз и мазната риба също принадлежат на алкалните продукти.

Киселите продукти включват всички животински храни, яйцата, захарта, също хляба, както и полуготовите храни.

 Цялата същност на тази диета е концентрирана в приема на три пъти по-голяма консумация на алкални хранителни продукти, за разлика от хапването на кисели храни.

 Вече категорично  е доказано, че така наречената алкална диета не само регулира теглото и с нея слабеем. Но тя се отразява благотворно и на кожата, ноктите, както и на косата ни.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.