Анелия отслабва с помощта на Синди Крауфорд (Певицата напълняла след тежка операция)

Анелия започнала да пълнее ударно след тежка операция

Анелия отслабва с помощта на Синди Крауфорд. Певицата не крие, че преди време е била принудена да се подложи на тежка операция. Заради която е започнала да пълнее с много бързи темпове.

Анелия не крие, че щом я изписали от болницата след интервенцията, била убедена, че всичко лошо вече е минало. Точно тогава обаче се отключил проблемът с теглото й. Заради преживяния стрес тялото й започнало да се презапасява с калории и в един момент звездата сериозно се притеснила за визията си. Която е доста важна в бранша.

Затова тя решила, че е време да се вземе в ръце, да започне да спортува и да контролира какво и по колко яде.

Именно тогава й попаднали видета с упражненията на Синди Крауфорд. По-паметливите помнят, че преди няколко години топ манекенката записа видеокасети с цяла серия гимнастически упражнения, подходящи за изпълнение в домашни условия.

Крауфорд увери, че именно по този начин тя самата поддържа перфектната си фигура. Анелия решила да й се довери и започнала да изпълнява стриктно всички инструкции, описани в клиповете.

Певицата не крие, че целта й е била да стане точно като Синди. Да възвърне старата си форма и да изглежда перфектно.

Освен, че започнала да спортува всеки ден и да следва съветите на манекенката, Анелия се подложила и на много строг хранителен режим. От който напълно изключило месото и всякакви месни продукти. Изпълнителката не крие, че вече близо година изобщо не е яла месо и се чувства повече от невероятно.

Освен месо, тя почти не яде и мляко и млечни продукти. Отказва да пие дори айрян.

Основна част от менюто й заемат плодовете и зеленчуците, както и рибата. От въглехидратите си позволява само такива, които не съдържат глутен. Варива яде не по-често от два пъти в седмицата и то само преди обяд.

Анелия гледа да не смесва храни, които не бива да се комбинират и хапва на всеки четири часа.

No votes yet.
Please wait...
loading...