Глория: Най-добрият диетолог ми препоръча тази диета и се вталих само за 9 дни!

Уникалната диета за отслабване на Глория действа повече от пълноценно!

Глория днес е изящна и красива, но това е с цената на много труд. Певицата по принцип е склонна към напълняване и трябва винаги да внимава какво яде. Благодарение на диета за отслабване Гло изглежда перфектно в момента и най-важното – чувства се перфектно.

Цялата процедура трае 9 дни и се разделя на 3 цикъла. И в трите се ядат различни неща. Точно в това е рецептата на успеха, в разделното хранене.

Първи цикъл (3 дни)

В този период се яде басмати ориз. Той се вари 15 минути в съотношение 2:1 в полза на водата. Разделя се след това на 6 порции, които се изяждат една по една през деня. Разпределят се така, че да заситят човека до 20:00 ч., защото после не се яде нишо.

Към ориза се хапват по 3 суп. лъж. мед за целия ден. И те се разпределят равномерно. Трябва да се ядат по време на яденето на ориза, не отделно от него.

В този цикъл е нужно да се пие по много вода. Най-малко трябва да се приема 2,5 л. за деня. Но става дума за вода, не за друг вид течности.

Втори цикъл (3 дни)

Тук се яде само пиле, което обаче се готви само на пара. Дневната доза не бива да надвишава 1200 гр. След като бъде приготвено, се отделя кожата и отново се разделя на 6 порции, които се приемат равномерно през деня. Яденето след 20:00 ч. и пиенето на много вода също остават.

Трети цикъл (3 дни)

Консумират се само и единствено зеленчуци. Количеството им на ден трябва да не е повече от 1 кг. Ядат се 500 гр. задушени и 500 гр. пресни зеленчуци. Пак се разделят на 6 порции и се изяжда всичко до 20:00 ч. Пиенето на вода продължава да присъства стабилно и тук.

Тази диета за отслабване е измислена от диетоложката Маргарита Королева, която я е предписала на певицата Глория. Когато наддаде леко, примата винаги прибягва до тези 9 дни и става отново изящна. По време на цялата процедура (трите цикъла) могат да бъдат свалени до 10 кг.

“С Маргарита сме приятелки. Тя е най-добрата в своята област и затова се допитах до нея, когато реших да отслабна.” – признава Гло.

No votes yet.
Please wait...
loading...