Хранителният режим на Поли Генова е уникален! С него певицата спаси талията си за броени дни – вижте го!

Поли Генова живее здравословно и това вече си личи по външния й вид!

Певицата Поли Генова се стреми да живее здравословно и това си личи по всичките й действия. Начинът й на живот е посветен на това, което е причината да спазва стриктен хранителен режим.

Блондинката се храни на всеки 4 часа, за да задвижва метаболизма си по-добре. Тя обаче не яде много, а напротив. Хапва обикновено нещо дребно, което й стига за 4 часа напред.

Поли Генова изобщо не яде месо от над една година. Също така не вкусва млечни продукти. Нито мляко, нито сирене, нищо сладко също.

Певицата хапва варива само до обед, след това не вкусва от тях. При това си позволява да ги яде само два пъти седмично.

Това, което най-много яде Поли, са плодове и зеленуци. От месните храни си позволява единствено риба, но не всеки ден. Яде въглехидрати, но без глутен.

Всичко това е направило певицата изключително здрава. Тя не е боледувала дори от настинка отдавна. Просто имунната й система е много силна, което е заслуга на хранителния й режим.

Той е много строг и е измислен от бившата манекенка Синди Крауфорд. Красавицата се е хранила така по време на звездната си кариера и резултатите ги виждаме и до днес. Тя продължава да спазва режима и досега.

“С този режим пораснах. Като млада много гладувах, но в крайна сметка оцелях на всичко, защото си изготвих меню, което ме запази красива и същевременно здрава.” – споделя по темата Крауфорд.

Както е известно, тя беше и инструктор по аеробика. Посветила е живота си на здравословния начин на живот и много добре знае какво прави.

Поли Генова няма миналото на манекенка или друга подобна дългокрака красавица, но също опитва да запази красотата си. Тя вече е на 30 г. и знае отлично, че няма да има още много такива шансове, преди да се омъжи и роди.

No votes yet.
Please wait...
loading...