Ивана: Ето така отслабнах и се гордея, че измислих тази рецепта!

Вълшебен начин за отслабване на фолк звездата Ивана предизвика голям интерес!

Певицата Ивана е от тези, които имаха големи проблеми с килограмите. Днес обаче тя изглежда перфектно, защото рецептата й за отслабване върши перфектна работа.

Тайната на певицата е в това, което приема вечер и сутрин. То я кара постоянно да топи мазнини и така да изглежда чудесно.

За вечеря Ванчето хапва смес – убиец на калории. Тя разтваря 1 ч. лъж. канела в 200 мл. вряло прясно мляко и когато двете се смесят много добре, добавя 1 ч. лъж. ябълков пектин и същото количество мед.

Всичко много добре трябва да се смеси и това представлява цялата вечеря. Позволено е един час след консумацията на сместа да се хапне най-много една ябълка, но най-добре нищо.

Закуската на Ивана също е много интересна. Сутрин залива 1 ч. лъж. канела с вряла вода от 200 мл. и след като изстине, добавя 1 ч. лъж. мед. После може да се яде, но чак час след консумацията на тази смес.

“Закусвах и вечерях по този начин в продължение на година. Трябва да имаш голяма воля, за да успееш. Ако сте постоянни, гарантиран страхотен успех.” – споделя Ивана.

Разбира се, нейният метод може да бъде използван и за по-кратко време, зависи колко точно човек иска да намали теглото си. Всяко отслабване обаче не минава без воля и упоритост.

Ивана е дала тази рецепта на много от своите близки и приятели. Тя е на мнение, че трябва човек да поддържа фигурата си не само от естетически съображения, но и от здравна гледна точка.

“С тази рецепта за отслабване постигнах точен метаболизъм и изрядно кръвно налягане. Все неща, които ми липсваха преди. Освен това се чувствам доста по-свежа и енергична, отколкото бях преди.” – разкрива попфолк звездата.

На нас просто ни остава да опитаме нейния метод и да се молим да постигнем същите резултати. Защото днес е видно, че Ивана е с поне 15 кг. по-слаба.

Rating: 4.5/5. From 2 votes.
Please wait...
loading...