Как го прави? Дженифър Анистън е на 48, а изглежда на не повече от 30 (Вижте тайната й)

Дженифър Анистън разкри тайната си за стройна и младежка визия

Дженифър Анистън е на 48 години, а изглежда на не повече от 30! Бившата половинка на Брад Пит не крие, че полага изключително много грижи за себе си, като противно на очакванията, не залага на скъпа козметика и разкрасителни процедури.

Не, Джен следва стриктен режим на хранене като от време на време се подлага на диетата Сонома, разработена от доктор Гутерсон. Анистън не крие, че е почитател именно на този тип хранене, който не е свързан с гладуване, а вместо това набляга на продукти, богати на антиоксиданти, но с малък процент калории.

Въпросната диета е разделена на три етапа и залага основно на средиземноморски хранителни продукти.

Ето и как да се храните в отделните етапи:

През първият, който трае 10 дена, сведете до минимум сладкишите и тестените изделия. Вместо това наблегнете на пилешкото филе (без кожа), телешко филе, яйца (не пържени). риба, всякакви морски деликатеси, соеви продукти, варива. Позволени са още млечни продукти с ниска масленост и зеленчуци, но без картофи и ориз.

Част от протеиновите храни се приемат на закуска, заедно с млякото. На обяд се ядат отново протеини – 40% и 60% зеленчуци. Вечерята е 50% зеленчуци, 30% протеини и 20% бобови храни.

Вторият етап позволява повече храни, а срокът му е неопределен. Продължава до достигането на желаните килограми. За основа се използват храните от първия етап, но се добавят плодове, които се консумират на обяд.

Маслеността на млечните продукти може да се увеличи леко.

Вечерята е от по 25% протеини, зеленчуци, плодове и бобови продукти.

Третият етап позволява и вкусотии като бонбони и шоколад, разбира се, в ограничени количества. Порционите остават същите като в предишните два етапа.

Освен това, дори и когато не е на диета, Дженифър всяка сутрин след като стане, изпива на гладно чаша топла вода с резен лимон. И задължително пийва поне по един протеинов шейк на ден.

Резултатът е повече от видим – въпреки, че гони 50-те, звездата изглежда зашеметяващо. И в лице, и в тяло.

No votes yet.
Please wait...
loading...