Марта Вачкова слабее ударно с тази напитка за отслабване! (РЕЦЕПТА)

Напитка за отслабване води до бърз метаболизъм и смъкване на много килограми!

Уникално слабеене е започнала актрисата Мартина Вачкова. Тя успява да изгаря калории, без изобщо да се лишава от всичко вкусно в менюто си. Тайната й е просто в напитка за отслабване.

Марта забърква редовно коктейл, с който вече е смъкнала 5 кг., и то само за седмица. Направила го е чрез ефекта на течността да подготвя организма с точен метаболизъм и убиване на апетита.

Необходими съставки:

  • грейпфрут – 2 бр.
  • банан
  • джинджифил (настърган) – 1 суп. лъж.
  • замразени боровинки – 1/4 ч. ч.
  • смляно ленено семе – 2 суп. лъж.
  • спанак – 1/2 ч. ч.
  • лед (по желание)

Всичко това трябва да се сложи в блендер. Грейпфрутът предварително се нарязва и се отделя от кората. След това всичко се пасира.

Получава се отлична напитка за отслабване. Съставките й предполагат не просто сваляне на килограми, но и укрепване на здравето.

Всички продукти в този еликсир са силно богати на антиоксиданти. Това ги прави добро средство срещу доста заболявания, някои от които предизвикани именно от затлъстяване.

Голяма роля има при регулирането на кръвообращението и изобщо при пречистването на кръвта. Освен това всички съставки умеят да засилват метаболизма. Затова те са подходящи и за детоксикация.

Марта Вачкова е с проблеми в теглото откакто се помни. Тя винаги е била закръглена, но най-после започва да решава този свой дискомфорт.

Напитката, която е под формата по-скоро на смес, трябва да се консумира в цялото си количество два пъти дневно. Първо се пие на гладно сутрин, а след това преди лягане. Между консумацията на коктейла и храненето трябва да има поне час разлика.

Тази напитка за отслабване би могла да се ползва поне месец, а защо не и повече. Тя изчиства червата и прави организма подготвен за процеса на вталяване.

Zdravno.net Ви съветва да опитате този еликсир за отслабване, защото той е природен лек на здравето.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
loading...