Мъж, смъкнал 90 кила, разкрива грешките при отслабването

https://zdravno.net/dieti/mazh-smaknal-90-kila-razkriva-greshkite-pri-otslabvaneto/52942 Zdravno.net
Мъж, смъкнал 90 кила, разкрива грешките при отслабването

200 килограмов американец, смъкнал 90 кг, разкрива грешките при отслабването

Той отслабвал с две прости правила. Мъжът цял живот страдал от огромните си телеса, които му пречели да се реализира успешно в живота. Той развил и лимфедем, заради затлъстяването си.

Въпреки съветите и това, което го карали да прави, той не загубил излишните си килограми. Но в един момент той променил диетата си, започнал да спортува и накрая успял да смъкне почти половината от теглото си.След което станал инструктор и съветвал хора в неговото положение как да го постигнат.

Джош Мърфи съветва тези, които желаят да отслабнат, да започнат постепенно да увеличават физическата си активност. Тези, които искат да вдигат тежести съветвал първо да носят тежка раница, пълна с книги или с други тежки предмети. Второто правило било не само да променят не само хранителния си режим, но и изцяло живота си.

Другият съвет на мъжа бил да си поставят малки и постижими цели. Например да си хапвате по-добри продукти. После да ходите няколко дни в седмицата, като ги съчетаете с тренировки с вдигане на тежести. Които да правите веднъж или два пъти в седмицата.

Малките цели водят до големи постижения, бил един от съветите на Мърфи.

По думите му, ако се опитвате да постигнете нещата изведнъж или всичко заедно, това е категоричният път към провала, категоричен е Мърфи.

Източник: Здраве то

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.