С тези лесни стъпки отслабвате през лятото

https://zdravno.net/dieti/s-tezi-lesni-stapki-otslabvate-prez-lyatoto/111019 Zdravno.net
С тези лесни стъпки отслабвате през лятото

Лятото е идеалния сезон за сваляне на излишните килограми

Освен това през топлите месеци се спасяваме и от заседналия начин на живот.

Прекаляването със сладолед, тъй като е висококалорична храна, може да ни трупне излишни килограми. Но може да смъкнете килограми, като се занимавате с упражнения, също да плувате. Освен това е добре да прибавяте към диетата си сезонни плодове, като дини, пъпеши, манго, също и грозде.

Летният сезон е подходящ да хапвате салати, за да прибавите фибри към диетата си  и така ще помогнете да отслабнете.

Плуването е идеален начин освен да отслабнете, също така да увеличите ритъма на сърцето си. Сладките напитки трябва да изключите от менюто си. При летните горещи посягате към кока-колата, фрешовете, плодовете сокове  и други. Но те причиняват затлъстяване заради скритата захар в тях, която е в големи количества.

Тези напитки дехидратират организма ни и премахват излишните калории, но не ни дават ситост.

Но лятото често забравяме да пием вода. Но при потенето организма се обезводнява  и не си върши достатъчно добре работата.Човек може да почувства глад, а той просто е жаден. С приемането на живителната течност не консумираме допълнителни калории.

Киселото мляко през лятото утолява жаждата и засища.Затова е добре да го прибавяте към диетата си.

 

.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.