Вкусна диета с грозде топи мазнини за нула време (Минус два килограма само за седмица)

Уникална диета с грозде топи килограми и повишава имунитета

Вкусна диета с грозде топи килограми за нула време. И освен това повишава имунитета и извежда токсините от тялото. Освен, че е вкусен, плодът е и много полезен заради детоксикиращите си свойства. Редовната му употреба помага да се справите с излишните килограми и със задържането на вода в тялото. Благодарение на ценните елементи в него, сред които ресвератрол и кверцетин, то разкрасява кожата и косата. И като цяло възстановява клетките на тялото, в това число и епителните.

Неслучайно гроздето е сред най-предпочитаните плодове за диета, тъй като резултатите идват изключително бързо, без излишни ограничения или зверски тренировки.

Успешната диета с грозде започва с уикенд детоксикация. През тези първи два дена се приемат само течни или полутечни храни. По възможност ги комбинирайте с различни релаксиращи практики и дейности – йога, разходки сред природата и др.

Усилената физическа дейност трябва да е сведена до минимум. Следват пет дни специален хранителен режим, съчетан с малко повече ходене и спорт. През този период ще забележите, че сте загубили два килограма от теглото си като в същото време сте се отървали от излишните течности и токсини.

Ето и примерно меню за периода на хранителния режим:

За уикенда: Състои се от три основни ястия, разпределени през 6 часа. Приемат се зелен чай, прясно изцедени сокове от сезонни зеленчуци, една филийка пълнозърнест хляб на ден и до един килограм грозде.

При нетърпимо усещане за глад е позволена чаша кисело мляко. Целта е да не се надвишават 900 ккал дневно като 600 от тях трябва да идват от гроздето.

За петте дена: От понеделник до петък диетата не трябва да надвишава 1300 ккал на ден. Закуските са прясно изцедени сокове от сезонни зеленчуци и грозде. За обяд се избира между ориз или пълнозърнест хляб (или друг подобен продукт) плюс зеленчуци, а вечерята е протеини – нетлъсто месо, риба, яйца, сирене. И на обяд, и на вечеря гроздето е задължителен десерт.

Като количеството му се увеличава постепенно – първият ден е 200 гр за цял ден, а на петия – един килограм за деня, разпределен в отделните хранения.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
loading...