Чистим дебелото черво с три изпитани рецепти

https://zdravno.net/narodna-medicina/chistim-debeloto-chervo-s-tri-izpitani-recepti/110245 Zdravno.net
Чистим дебелото черво с три изпитани рецепти

Дебелото черво е изключително важен орган

Дебелото черво извлича полезни вещества, витамини и минерали, които не са били усвоени от храната. И след като са преминали през тънките черва. Затова, когато боледува то, ние страдаме от запек, болки в главата, умора и други болести.

Има няколко природни способа, с които можем да го прочистим, за да е здраво.

Един от тях е с морска сол. За целта ни трябва половин чаена лъжичка морска сол, която добавяте в сто грама загрята вода, за да я разтворите. След това към нея прибавете половин чаша ябълков сок, половин лъжичка джинджифил и две големи лъжички лимонов сок. Напитката се пие три пъти на ден, преди хранене.

Другият начин е със сок от един лимон. Той се слага в двеста грама преварена вода, добавя се щипка сол и малко мед за вкус. Пие се на гладно всяка сутрин.

За да очистите дебелото черво и да подобрите неговата функция, има още един начин да се направи.

Такъв уникален продукт  е лененото семе. За целта са ни необходими една или две малки лъжички ленено брашно.Това количество в прием до една-две седмици чисти напълно дебелото черво, както и тънките черва от застоялата слуз, паразитите, както и от други фекални продукти.При това се запазва напълно микрофлората им.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.