Детоксикация като по учебник: С това семе червата стават по-чисти от изворна вода!

Уникална детоксикация се прави с определено семе, което действа отлично!

Организмът трябва да се пречиства на няколко месеца, иначе се получава задръстване, което може да доведе до опасни здравословни последици. Затова си правете детоксикация поне два пъти годишно.

Най-доброто пречистване на червата се осъществява с ленено семе. Това е семето, което помага на метаболизма и задвижва целия процес по вътрешното изчистване на човека.

Предлагаме ви схема, която ще ви избави от този проблем само за 3 седмици. Това е периодът, който е нужен за постигане на цялостно пречистване на организма. Консумацията не е много, а ефектът не само е голям, но е и много бърз.

Във всяка една от седмиците се увеличава дозата, за да се усилва и ефектът. Така се постига дълготраен резултат.

Как се случва това на практика:

През първата седмица се забърква 1 суп. л. смляно ленено семе с кисело мляко (100 мл.). Хапвайте това за закуска всяка сутрин.

През втората седмица се смесват 2 суп. л. смляно ленено семе с кисело мляко (100 мл.). Пак се яде за закуска.

Третата седмица е финалната. В нея се консумира за закуска смляно ленено семе (3 суп. л.) с кисело мляко (100 мл.).

Тази схема за детоксикация помага цялостно на организма. Тя може да облекчи състоянието на човек с язва, гастрит, запек, смущения в пикочния канал, цистит и др.

“Ползвах ленено семе с кисело мляко 3 седмици и сега съм преродена. Сякаш камък падна от мен, до такава степен ме облекчи.” – споделя една от щастливките, направили тази детоксикация.

Токсините са наричани от мнозина тихите убийци, защото те могат да предизвикат един куп неприятности на здравето. Заради тях човек може да се разболее от диабет, да напълнее, да си влоши слуха и зрението, може дори да си развали външния вид чрез лошо състояние на ноктите, кожата или косата.

Затова нашият съвет е да не чакате да ви връхлети някое от гореизброените неща, а да си правите редовна детоксикация на организма.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
loading...