Добавка смъква теглото и пази от рак

https://zdravno.net/narodna-medicina/dobavka-smakva-tegloto-i-pazi-ot-rak/53430 Zdravno.net
Добавка смъква теглото и пази от рак

Наднорменото тегло се превръща в бич за човечеството

Борбата с наднорменото тегло е повсеместна.

Спецовете са открили добавка, която ни помага да отслабваме

Учени от Мелбърн са установили, че тази добавка не само топи мазнините, но и носи много ползи за организма и нашето здраве.

Тази добавка е получена от растението розела. Добавката има способността да прихваща липазата, която помага да се разградята мазнините. Заради което мазнините не могат да се поемат от тялото, а се изхвърлят директно от дебелото черво, като отпадъци.

Екстрактът от розела е известен още като хибискус.Растението е известно в света със своите лечебни качества.Богато е не само на полезни органични киселини, но и витамин С и още много полезни вещества.Този екстракт се справя още с различни сърдечни проблеми, помага и при лечението на рак, помага да се регенерира черния дроб.Действа и като антиоксидант.

Справя се с проблемите на хипертонията, като я понижава. Освен това целебният екстракт притежава противобактериални, противовирусни и антигъбичен ефект.

Предпазва клетките от преждевременно стареене и намалява стареенето.Освен това способстват да се намалят триглицеридите, както и на лошия холестерол в кръвта.

Учените продължават проучването с екстракта от растението розела.И тази ценна добавка ще допринесе много за здравето на целия ни организъм.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.