Домашен лек срещу болести: 2-3 капки в чаша вода и след 12 дни ще сте здрави! (Ще похарчите не повече от 3 лв.)

Това домашно чудо е в състояние да заличи един куп болести!

На хората вече им писна да лекуват своите болести срещу сериозни суми пари, които отиват в държавата, а реално всичко струва много по-малко. Затова е добре да послушате съвета ни и да си направите този домашен лек, който ще ви излезе не повече от 3 лв.

За направата на лекарството са необходими само две съставки. Това са чесън и ром. Чесънът трябва да е 350 гр., което е стотинки като цена в магазина. Ромът пък трябва да бъде 200 мл., което е едно патронче и струва малко под 3 лв.

Така напълно евтино вие не само ще преборите здравословния си проблем, но ще го направите по възможно най-полезния начин. Това е мечтата на всеки лекар – да помага без странични ефекти, но за жалост рядко е възможно, особено при по-тежките заболявания.

С този домашен еликсир обаче точно това се постига. Мечтата става реалност и така здравето ви ще разцъфти по най-добрия начин.

Болестите, които могат да се преборят с този лек, са свързани с дихателната система, потентността, хипертния, гастрит, помага и за зрението и слуха.

Приготвяне:

Почистете чесъна, след което го смачкайте добре. После го смесете с рома. Сипете всичко в стъклена бутилка и разклатете добре. Така напитката срещу болести е вече готова.

Оставете бутилката на хладно място. Прецедете течността след 10 дни. Накрая сложете напитката в хладилника за не повече от 2 часа.

Лекарството трябва да се приема максимум 12 дни. В тези 12 дни приемът трябва да става преди всяко хранене, като храненията през деня не бива да са по-малко от три.

Първоначалната доза е една капка, но след няколко дни се увеличава на две или три. Тази доза обаче не се приема чиста, а се смесва с вода. В една чаша вода капвате капките и разбърквате.

След 12 дни ще сте напълно здрави. Не е препоръчително да се повтаря процедурата поне няколко месеца, защото лекарството е много силно.

Успех!

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
loading...