Домашни лекове пращат спуканите капиляри и разширени вени в миналото! (Отървете се от тях веднъж завинаги)

Спуканите капиляри и разширени вени вече не са проблем, носете спокойно къси панталонки и поли

Домашни лекове пращат в миналото спуканите капиляри и разширени вени. Този неприятен, не само козметичен проблем, тормози все повече и все по-млади хора. Като особено при дамите дискомфортът е доста голям, тъй като не позволява носенето на любимите къси панталонки, полички и рокли.

Проблемът с разширените вени и напукани капиляри е свързан основно с начина на живот и работа. И засяга най-вече хората, които работят продължително време прави или пък точно обратното – по цял ден са седнали. При жените се появяват и след раждане.

 

Медицината предлага отстраняване на проблема по хирургичен път, но не е нужно да се стига до там. Още повече, ако нямате желание да лягате под ножа или пък да плащате за скъпи процедури. Съществуват много домашни лекове, които ще ви помогнат да елиминирате проблема и да върнете комфорта в краката си.

Ябълков оцет – заради силния си ефект върху кръвообращението, той е предпочитано средство за лечение на разширени вени. Използвайте го директно върху проблемните зони като го втриете неразреден с леки, масажиращи движения.

Прилагайте тази процедура по два пъти дневно в продължение на няколко месеца и ще останете впечатлени от резултата.

Зехтин – той също подпомага циркулацията на кръвта. Редовните масажи с него ще намалят отока и болката. Използвайте го два пъти на ден, сутрин и вечер.
Витамин Е – можете да го пиете като хранителна добавка или да масажирате проблемните зони с него. Това ще ускори процеса на оздравяване.

Чесън – включването му в режима ви за хранене ще стори чудеса с разширените вени и ще ви помогне да ги елиминирате.
Освен да го консумирате, можете да си приготвите и мазило, с което да третирате засегнатите зони. Смелете 5-6 скилидки с изцедения сок от три портокала и добавете две лъжици зехтин. Масажирате проблемните места, след което направете компрес и оставете сместа да проникне в дълбочина.

 

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
loading...