Ивана се стопи за нула време с ето тази напитка (По чаша на ден – Минус 6 кг за нула време)

Ивана се втали до неузнаваемост със съвсем елементарна напитка, без зверски диети и глад

Ивана се втали за нула време с помощта само на една напитка. Певицата от години се опитва да се справи с излишните килограми като за целта се подлага на какви ли не зверски диети и режими. Те обаче нямаха кой знае какъв резултат, а дори и да отслабваше, звездата бързо връщаше старите си килограми.

Самата тя неведнъж е изтъквала пред приятелки, че това я е водело до истинско отчаяние. Изпълнителката пробва диети, разделно хранене, консултира се дори с доктор Емилова и професор Мермерски. Техните съвети имаха ефект, но за да задържи постигнатото, Ивана се обърна към народната медицина.

И по-конкретно – към добре познатия, но често пренебрегван активен въглен. Малцина знаят, че той върши чудеса когато става въпрос за отслабване, като в същото време помага и за детоксикирането на организма.

Употребата му е изключително лесна. Трябва ви една таблетка активен въглен, която да разтворите в чаша с вода или някаква друга (полезна) напитка – чай, мляко, плодово смути. Не се смущавайте от тъмния, почти черен цвят, който ще придобие разтворът.

Въгленът няма нито мирис, нито вкус. А първите резултати от редовната употреба на тази напитка няма да закъснеят, категорична е Ивана. Важно е да имате предвид, че на ден не бива да приемате повече от една таблетка.

Пийте го всеки ден в продължение на не повече от две седмици, след което прекратете употребата за същия период. Можете да направите още един курс, отново за две седмици.

Ще се изумите от резултатите, които са видими още след първите няколко дена употреба. Освен това активният въглен изчиства всички токсини от тялото ни.

Ивана е толкова доволна от действието му, че не спира да го препоръчва на всичките си колежки, които не спират да я хвалят за огромната промяна във визията й. И разбира се, настояват да научат тайната.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
loading...