Корите от банани изтриват бръчките от лицето

https://zdravno.net/narodna-medicina/korite-ot-banani-iztrivat-brachkite-ot-liceto/110128 Zdravno.net
Корите от банани изтриват бръчките от лицето

Всеки иска да има сияйна и мека кожа, и да няма издайнически бръчки по нея

Това може да се постигне с качествена козметика, която  е доста скъпа или с пластични операции, които премахват следите на времето. Но има и един начин, при който се използват корите от банан.

Кори от банан помага на лицето ни да изглежда младо и свежо.

Ако изтриваме лицето си с вътрешността на банановите кори, лицето ни става все едно, че сме си слагали инжекции от ботокс.

Фейсът ни става младежки, с премахнати бръчки.Това твърдят в социалните мрежи, а тези, които са се доверили на метода разкриват, че наистина действа.

Все още няма конкретно научно доказателство за ефективността на този метод. Но банановите кори наистина са богати на антиоксиданти, както и на много биоактивни съоръжения.Те предпазват кожата от възпаления и увреждания.

Освен това съдържат много витамини, както и микроелементи, също салицилова киселина  и други естествени антиоксиданти, които чистят кожата по биологичен път.

Ако все пак искате да триете лицето си с бананови кори експертите казват, че е възможно да се подмладите. Но при едно условие. И то е банановите кори да са пресни  и да се втриват на добре изчистена кожа.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.