Постигнах чисто ново храносмилане с това лекарство, което ми го препоръча баба ми! (РЕЦЕПТА)

Уникален лек за по-добро храносмилане и като цяло по-добро здраве!

Има едно нещо, което може да ви помогне в битката с коварното храномислане. Това е лек, който ще заличи всичките ви проблеми и ще ви накара да се чувствате отлично.

Става въпрос за рецепта, пратена ни от наш читател. Той я е изпробвал и е останал повече от доволен. С това домашно лекарство ще постигнете много енергия по лесен начин.

Може би вече се досещате, че става дума за стафидена вода. Това е истински мехлем за душата и за тялото, защото ги кара да се облекчат много бързо.

Това домашно лекарство е предпазител против свободни радикали. Това е така поради множеството антиоксиданти, които съдържа.

Как се прави стафидената вода, сигурно ще кажете. Това е толкова лесно, че всеки може да я направи.

Нужни са около 400 мл. вода, което е към 2 чаши. Стафидите трябва да са 150 гр. и да се изберат по-тъмни.

Водата трябва първо да заври, а после и да кипне. Когато се случи, се слагат и стафидите. Те стоят в течността 20 минути, след което се прецежда.

Ако искате напитката да бъде по-силна, след тези 20 минути може да оставите стафидите във водата при затворен капак и изключен котлон за една нощ. На сутринта прецеждате и затопляте напитката преди консумацията.

Стафидената вода трябва да се приема винаги наведнъж и винаги 30 минути преди закуска. Това трябва да продължи не по-малко от 4 дни.

Това е периодът, в който ще се оттървете от проблемите си, породени от лошо храносмилане и като цяло ще се заздрави здравето ви. Трябва просто да не нарушавате правилата за прилагане.

“Пия стафидена вода 1-2 пъти в годината и има огромен успех върху мен. Винаги след това се чувствам като прероден. Препоръчвам този лек на всички, защото той наистина облекчава състоянието. На мен баба ми ми го препоръча.” – споделя един от тези, които са дръзнали да използват стафидената вода.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
loading...