С две народни рецепти чистите мозъчните съдове

https://zdravno.net/narodna-medicina/s-dve-narodni-recepti-chistite-mozachnite-sadove/110358 Zdravno.net
С две народни рецепти чистите мозъчните съдове

Здравето на мозъка е важен за целия организъм

Но често мозъчните съдове са затлачени с шлака, заради което не могат да получат необходимите хранителни вещества.

При нарушаване кръвоснабдяването на кръвоносните съдове, остеохондроза, при някакъв вид травми или други нарушения е добре да прочистим мозъчните съдове.

Една народна рецепта ни помага лесно и бързо да прочистим съдовете на мозъка.За целта ни е необходимо чаша със сок от лук и сто грама мед. Те се смесват до пълното разграждане. Приемат се по две големи лъжици три пъти на ден, но на гладно.

Лекарството трябва да се приема три пъти на ден.

Лечението продължава три месеца, за да се почувства ефекта. Освен мозъчните съдове, природното лечение укрепва тялото и имунитета.

Има още една рецепта, при която се използва билката репей.Взимат се десетина грама от корена и се слагат в термос, заливат се с вряла вода и киснат до сутринта.Сместа се приготвя всяка вечер, за да е прясна. Пие се по пет-шест лъжици сутрин, на гладно.Лекът се пие един месец и половина до два, след това се почива четиринадесет дни. После се приема отново.

Лечението може да се прилага и при хора, които не водят активен физически живот, както и превантивно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.