Тази билка убива рака на гърдата само за 16 часа! (Вижте уникалното й действие)

Популярна у нас билка унищожава рака на гърдата почти изцяло

Уникална билка убива рака на гърдата за по-малко от 16 часа! Популярното здравно списание Life Science публикува изследвания на учени, които са установили, че една билка може да се окаже ключът към лечението на туморните клетки.

Става въпрос за растението Artemisisa Annua или на български “сладък пелин”. Въпросната билка се използва от векове в китайската медицина. И е доказано, че може да убие раковите клетки в гърдата за по-малко от 16 часа.

Ако се използва само пелинът, то той е достатъчен да унищожи до 28% намаляване на злокачествените образувания в гърдата. Когато се комбинира с прием на желязо обаче, мощното им действие заличава рака почти напълно. Най-хубавото е, че тези съставки по никакъв начин не засягат здравите клетки в гърдите.

Истината е, че в Китай мощното лечебно действие на сладкия пелин е известно от години. Още преди хиляди години местните са го използвали за справяне с маларията.

Именно това му качество навело на мисълта био-инженерите Хенри Лай и Нарендра Сингк, че могат да разширят употребата му. Те провели редица изследвания, с които доказали, че клетките на рака реагират на комбинацията пелин и желязо с апоптоза. Което ще рече, че започват да се унищожават сами.

Единственият минус на билката е, че екстрактът от нея (артемисинин) се добива трудно и заради това снабдяването с него е на много висока цена. Поради все по-нарастващия интерес към сладкия пелин обаче, е все по-вероятно да бъдат осигурени средства. За да се започне изработка на лекарствени средства, базирани на екстракта.

Една от най-големите компании за производство на лекарства в света – френската Sanofi, вече обяви, че очаква да произведе между 50 и 60 тона артемисинин годишно. Като се надява по този начин да успее да отговори на огромното търсене на световния пазар.

Ако това се случи, действително можем да очакваме истинска революция в лечението на рака на гърдата.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
loading...