Тази напитка е по-мощна от химиотерапия! Вижте как убива клетките на рака за нула време

Евтина напитка действа по-мощно от химиотерапия

Евтина напитка е по-мощна от химиотерапия! Съставките за тази отвара се намират във всеки дом, но фармацевтите умишлено крият лечебните им свойства. Тъй като имат сметка да продават скъпите си лекарства.

Става въпрос за уникалната комбинация от сода бикарбонат и лимон.

Лечебните свойства на содата са познати още от 18 век. Тя облекчава кашлица, болно гърло, помага при хрема.

Половин чаена лъжичка от нея, разтворена във вода спира сърцебиенето и понижава високото кръвно налягане. Но най-мощното й действие е в борбата с рака.

Комбинацията от сода с изцеден лимонов сок запазва алкално-киселинния баланс в организма. Но за съжаление не са много хората, които се доверяват на тази напитка, тъй като не им е достатъчно известна.

Освен, че е полезна, приготвянето й е много лесно. Нужна ви е само чаша вода, в която да изцедите един лимон (готовият купен лимонов сок няма същото действие). Добавете чаена лъжичка сода за готвене и разбъркайте.

Течността шупва и видът й напомня този на домашната лимонада от детството ни.

Една чаша от напитката на ден е достатъчна, за да поддържа pH баланса в организма. Последните изследвания показват, че въпросната комбинация унищожава клетките на рака и ефектът й е много по-мощен от този на химиотерапията. Влияе върху всякакви кисти и тумори, както и върху вътрешни паразити.

Най-полезно ще е да пиете една чаша вода, смесена с лимонов сок и сода на гладно, всяка сутрин. Ще се изумите от действието й.

За да подсилете действието на напитката в борбата с туморните клетки, се постарайте менюто ви да се състои от 80% алкални и 20% кисели храни. Според специалистите, това е съотношението, което държи организма на човек здрав и тялото във форма.

Може да ви се стори странно, но лимонът се води алкална храна. Такива са още аспержите, марулите, доматите, ядките, лещата и сусамът. Както и грахът, червеното зеле, морковите, лука.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
loading...