Удивително лечение на диабет: 25 дни приемайте този разтвор и няма да повярвате какво ще стане с тялото ви!

С това лечение на диабет ще се улесни много животът на болния!

Страшно е, когато кръвната ти захар е над допустимото, но по-страшно е, когато не се прилага адекватно лечение на диабет. За да се избегне този момент, ви предлагаме една много полезна рецепта срещу тази коварна болест.

Лекарството, което се формира чрез тази рецепта, е базирано на мумио, наричан още шилажит. Това природно средство влияе невероятно на човешкия организъм. То все още няма аналог и затова се търси от много хора.

Лечението с този лек специално за диабет продължава 25 дни. За този период са нужни около 70 гр. мумио.

17,5 гр. от шилажита се разтваря в 0,5 л. вода. Именно така се получава разтворът, на който е базирано лечението.

Курсът на лечение е от три части. През първата се взима 1 суп. лъж. веднъж на ден, но само 30 минути преди първото ядене за деня. Тази част трае 10 дни.

Втората част също е от 10 дни. Тук вече се приемат по 1,5 суп. лъж. три пъти на ден, 30 минути преди всяко хранене.

Третата част се състои от 5 дни, в които дозата е 1,5 ч. лъж. от разтвора. Отново се пие три пъти дневно и пак преди хранене.

Самият курс е много интересно направен. Започва се по-леко, след което се усилва, а накрая пак се намалява. Така ефектът става по-траен и равномерен.

Доказано е, че чрез това лечение на диабет могат да се намалят много неприятни и дори коварни последствия от болестта. Най-общо казано с този разтвор се премахват симптоми от заболяването и така се спомага за по-добър живот.

Най-важните симптоми на диабет, които изчезват, са умората, постоянната жажда и честото уриниране. След 25 дни прием на това лекарство всичко това изчезва.

Самият диабет няма да изчезне, но с този лек ще може да се овладее много по-добре, с което да се минимизира рискът от здравословни проблеми на болния.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
loading...