Уникална напитка чисти артериите и ни пази от инфаркт

https://zdravno.net/narodna-medicina/unikalna-napitka-chisti-arteriite-i-ni-pazi-ot-infarkt/52649 Zdravno.net
Уникална напитка чисти артериите и ни пази от инфаркт

Има една невероятна напитка, която чисти артерии и ни пази от инфаркт и инсулт

Този природен лек е съставен от две съставки, които има във всеки дом. Тези продукти ни служат и за по-добър вкус на ястията, които хапваме в къщата си.Такива са чесънът и лимоните.

Как се приготвя отварата?Взимат се шест лимона, които предварително се измиват и обелват, като се режат на малки парчета. Още тридесетина скилидки чесън, които също се обелват и  нарязват на ситно.

Всичко се омесва добре в блендер, до получаване на хомогенна смес. След което се залива с вода, слага се на котлона до завирането. После се маха от котлона и след изстиването се слага в буркан с капак и се съхранява в хладилник.

Как се пие? Първите три седмици се пият по 50 мл от сместа. После се прави почивка за седем дни. Следващите три седмици се повтаряме  същото лечение, пак по 50 мл.Лечението може да се повтаря на половин година.

Тази напитка е уникална и помага за лечение и предотвратяване на много болести. Тя чисти артерии, пази от инфаркт, инсулт и снижава нивата на триглицеридите в кръвта ни, както и на лошия холестерол. Отварата прочиства черния дроб, подобрява функцията на бъбреците и премахва излишната вода от организма.Укрепва имунитета и носи още здравни ползи за организма.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.