Ути Бъчваров: Редовно си свалям холестерола с тази отвара, затова инфарктът никога не ме лови! (РЕЦЕПТА)

Трябва да се прави доста често процедура по сваляне на холестерол, защото иначе се рискува целият човешки живот!

Ути Бъчваров винаги е имал наднормено тегло и това е видно от много години. Досега обаче той не е имал никакви съществени проблеми със здравето и причината е в една отвара за сваляне на холестерол.

Както е известно, високите нива на холестерола са много опасни, защото те могат да докарат на човека инфаркт или други сърдечно-съдови проблеми. Това обикновено е проблем за затлъстелите хора.

Затова е нужно да се смъкват тези нива, особено ако сте с наднормено тегло. Ути го прави с отвара от чесън.

Рецепта:

Обелват се, измиват се и се нарязват на четири парчета около 3-4 скилидки чесън. През това време на котлона завира 500 мл. вода. Парченцата чесън се пускат в нея и всичко ври няколко минути. После котлонът трябва да се изключи, но тенджерата с отварата остава върху него и се слага похлупак. Когато изстине, чаят вече е готов за пиене.

Тъй като само с чесън отварата няма да има никакъв вкус, може по време на варенето да се пусне във водата и пакетче от обикновен чай.

Тази отвара от чесън води не само до сваляне на холестерол, но и до доста противовъзпалителни процеси. Ако в организма има някакво възпаление, то може да бъде преодоляно с този чай.

Това е така поради антивирусните функции на чесъна. Той е сред най-мощните средства против инфекции. Това го прави отличен пречиствател на стомаха и на целия организъм.

„Винаги съм бил с висок холестерол, може би заради това, че тежа над 130 кг. Затова гледам да го свалям редовно и го правя с чай от чесън. По принцип ям много чесън, почитател съм му.“, споделя Ути Бъчваров.

Това е напитката, която ще ви спаси от всички сърдечно-съдови заболявания. Затова я пийте постоянно, няма ограничение в консумацията, важното е да е всеки ден в продължение на няколко пореди дни. Така се стига до трайно нормализиране на холестерола.

 

 

No votes yet.
Please wait...
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.