Аня Пенчева: Лечител от Родопа ми даде тези две рецепти и грип не ме лови!

https://zdravno.net/narodni-lechiteli/anya-pencheva-lechitel-ot-rodopa-mi-dade-tezi-dve-recepti-i-grip-ne-me-lovi/48239 Zdravno.net
Аня Пенчева: Лечител от Родопа ми даде тези две рецепти и грип не ме лови!

Аня Пенчева продължава да е все така красива и пленителна

  Актрисата Аня Пенчева признава, че не се лекува с хапчета, а чрез илачите на народната медицина. [caption id="attachment_3774" align="alignright" width="365"] Актрисата Аня Пенчева се лекува с народна медицина, сн. Фейсбук[/caption] Красотата си дължи не само на гена, но и на факта, че се доверява на природата и нейните невероятни рецепти за здраве. Аня Пенчева тотално захвърлила хапчетата, когато стар лечител от Родопа планина й казал за тези народни цярове. С тези два илача тя не се е разболявала оттогава и не знае какво е това настинка и грип. Срещата с този човекй осигурила крепко здраве и до днес. Първата рецепта е елементарна и много лесна за правене. За нея за необходими 300 грама чесън и килограм свежи лимони. Съставките се смесват в блендер, като лимоните са с кората, но предварително да са добре измити. След това така получената хомогенна смес се слага в литър и половина вече завряла вода. Вари се не повече от 15 минути. След това се оставя да изстине и се пресипва в буркан с капачка, обяснява технологията Аня Пенчева. От тази отвара се пие точно 25 дни по 50 грама дневно. После се почива задължително десетина дни и при необходимост курса се повтаря отново. Може да се прави на всеки шест месеца. Този природен лек служи не само за лечение, но и за защита срещу болести, вируси и бацили. Рецептата укрепва имунната система, пречиства кръвоносните съдове и предпазва от бичовете на съвремието-инфаркт и инсулт. Втората рецепта на родопският лечител била за дълъг живот и пълно прочистване на организма, както и за стимулиране на защитните му сили. За тази рецепта са необходими две лъжици лимонов сок, пет грама пресен и настърган джинджифил, две лъжици мед, щипка лют пипер и щипка анасон. Приготвя се по следният начин. Кипва се два литра вода, като се оставя да ври пет минути и след това се изключва котлона. Водата трябва да изстине и тогава към нея се прибавят гореизброените съставки. От таак приготвената отвара се пие през целия ден, по една чаша преди хранене. Ефектът е невероятен, от тогава не боледувам от грип, както и от настинки, споделя Аня Пенчева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.