Чичото на Бербатов прави чудеса: Отец Стоян орисва хората на здраве и щастие!

Бербатов има чудотворен чичо, който може да избави от мъките мнозина!

Димитър Бербатов има роднина, който помага на хората. Това е чичо му Стоян, който разваля черни магии и орисва всеки на здраве и щастие.

Отецът от дълги години служи в „Св. Архангел Михаил“. Църквата се намира край Благоевград, с. Еленово.

При него идват стотици хора с различни проблеми. Някои имат оплаквания със здравето, а други от чисто житейски характер.

Основно свещеникът разваля магии, направени от лоши хора. Главно такива са за нещастие, направени от завист. Има обаче магии и за лошо здраве, което е най-лошото.

Стоян Бербатов се е запалил по богословието по една случайно попаднала у него книга. Тогава той открива нов свят, който променя живота му.

Преди това Стоян е бил отдаден изцяло на светския живот. Той също, подобно на племенника си, се е пробвал в спорта, но е видял, че няма талант там.

Първоначално е тренирал плуване, но после се е запалил по футбола. Започнал да рита в малки клубове, ала бързо разбрал, че това не е неговата професия.

„По-добре, че стана така, за да има само една звезда във фамилията. Моето призвание е друго и това ме прави много щастлив.“ – споделя с усмивка братът на бащата на Митко Бербатов.

Известният ни футболист е близък с чичо си от години. Той самият е ходил при него няколко пъти, искайки да му развали магии.

„Посещавах го преди всеки свой трансфер, носеше ми късмет. Когато се родиха децата ми, също отидох при него да ги благослови за здраве.“ – споделя Димитър Бербатов.

Способностите на Стоян са чудотворни и това го твърди всеки, който го посети. Отецът излъчва някаква енергия, която те кара да се чувстваш като прероден.

Основната му сила е, че те обрича на здраве и щастие. Това е много полезно за хора с проблеми и неслучайно точно такива го посещават.

No votes yet.
Please wait...
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.