Таен руски лек бетонира организма: Забравяте за кръвно, атеросклероза, лош холестерол и още куп болести!

https://zdravno.net/narodni-lechiteli/taen-ruski-lek-betonira-organizma-zabravyate-za-kravno-ateroskleroza-losh-holesterol-i-oshte-kup-bolesti/47965 Zdravno.net
Таен руски лек бетонира организма: Забравяте за кръвно, атеросклероза, лош холестерол и още куп болести!

Тайна рецепта на руски лечител прави организма като нов

  Тайната рецепта на руския билкар Профирий Иванов чисто организма от токсини, шлаки, вредни вещества, злокачествени бактерии и други. Той е роден в края на 19-ти век и е починал през 1983 година. Известен е още като „руския йога”. Според него организмът трябва да се прочиства през шест месеца или два пъти в годината. Нужно е, защото натрупаните токсини могат да доведат до чутовни поразии на организма и много болести. Ако настивате често, чувствате се уморен, сънливи сте, деконцентрирани, непрекъснато ви „ловят” различни инфекции картинката е ясна-организма ви е задръстен от токсини и вредни вещества. Нередовното прочистване на организма, недостатъчният сън, стреса са предпоставка за покачване на лошия холестерол. За прочистването на организма руският йога е препоръчвал смес от кефир и ленено семе. Рецептата е изпитана в годините и от различни хора, оценен е и по света и действа перфектно. Профирий Иванов предлага и друга уникална рецепта. Тайното лекарство е елементарно за изпълнение, но действието му е трепач. Чисти кота прахосмукачка всички вредни токсини и вредни вещества. Този лек е на основата на айряна и на брашното от елда. Руският йога нарича айряна „еликсир на младостта и здравето”. Брашното от елда има уникални лечебни качества: цялостно укрепва организма, подмладява кръвоносните съдове, намалява умората, ускорява циркулацията на кръвта в ръцете и краката, намалява лошия холестерол и повишава секрецията на урината. Брашното от елда за паметта и концентрацията. Руският лечител я е използвал през целия си живот. Комбинацията от кисело мляко и елда също има невероятни лечебни качества. Сместа понижава кръвното налягане, помага при атеросклероза и запек. Нормализира метаболизма и функцията на панкреаса. Освен това тази рецепта повишава нивото на хемоглобина в кръвта. Ето необходимите съставки на този народен лек: 1 с.л брашно от елда 180 мл айрян Малко мед Начин на приготвяне: В айряна се разбърква брашното от елда в споменатите по-горе количества. Разбърква се добре и се оставя в хладилника. На сутринта се разбърква отново и се изяжда. При желание подсладете с мед. След като я изпиете не ядете в продължение на три часа след това. Рецептата се използва като закуска. Прави се в продължение на 14 дни, за да изчистите напълно организма си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.