Уникално! Борис Николов има рецепта, с която дисковата херния остава само мираж!

Борис Николов е невероятен лечител с невероятни лекове!

Народният лечител Борис Николов е известен със своите чудеса. Едно от тях е свързано с дисковата херния, която може да бъде премахната чрез една много ефективна рецепта.

Става въпрос за рецепта, която създава невероятна напитка. Еликсир, с който хем ще се почувствате по-добре, хем ще ви излекува от заболяването.

Рецепта:

5 суп. лъж. от билката бабини зъби се заливат с 1 л. вода. Котлонът се пуска на възможно най-ниската степен и се слага да се вари за 1 час. После се остава при изключен котлон за отлежаване едно денонощие.

След този период се прецежда отварата. Това трябва да стане не през обикновена цедка, а през сатенена кърпа или доков плат. Може да се използва също филтърна хартия.

Начин на прием:

През първия ден се взимат общо 9 суп. лъж., по 3 след всяко едно хранене.

През втория ден се взимат общо 12 суп. лъж., по 4 след всяко едно хранене.

През третия ден се взимат 15 суп. лъж., по 5 след всяко едно хранене.

Продължава се така до изчерпване на напитката.

Отварата трябва да се съхранява винаги и само в хладилник. Така запазва всичките си лечебни свойства.

Ако ви трябва по-силен ефект, можете да повторите курса на лечение. Необходимо е само да изчакате 10 дни преди пак да прибегнете до този вид лечение.

С тази отвара на Борис Николов се лекува напълно дискова херния. Само за дни проблемът се решава напълно, което е уникално добре за човек, който работи физическа работа.

„Работя по строежите и непрекъснато натоварвам кръста си. Бях стигнал до положение, в което не мога да се изправя. Толкова много ме болеше, изобщо не можех да работя. Докато не започнах лекарството на Борис Николов. С него се преродих и вече няма и помен от моя проблем.“ – казва потребител на рецептата.

Ако и вие имате дискова херния или просто имате двигателни проблеми в областта на кръста, не се колебайте, а си направете отварата на Борис Николов.

No votes yet.
Please wait...
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.