Внимание, дами! Вижте съветите на лечителя Петър Димков за красота и младост

Лечителят Петър Димков дава безценни съвети за красота и вечна младост

Наръчникът на лечителя Петър Димков за красота и младост продължава да е все така актуален и днес. Роденият през 1886 година последовател на Петър Дънов приживе успява да възстанови здравето на хиляди нашенци с помощта само на билки. При това над 300 вида. Негова е заслугата списъкът с природни лекове да е над 10 000.

Той оставя изключително ценни съвети за красотата на жените и запазването на младостта възможно най-дълго.

Димков е категоричен, че красивата жена трябва да бъде здрава и най-вече щастлива.

Димков поддържа тезата, че красотата е свързана както с физическото, така и с душевното здраве. Затова е нужно жените редовно да изпълняват всяка вечер ритуал, свързан с молитва, точно преди да легнат. Тъй като молитвата увеличава вибрациите на аурата на хората, а по този начин човек става неуязвим за негативни външни влияния и зли погледи.

Преди да легнете си повторете, че сте спокойни, силни, щастливи, че всеки ден се чувствате страхотно и утрешният ден ще бъде по-хубав от днешния. Сутрин, след като станете, пък, разтегнете гърба си и протегнете тялото си в ляво и в дясно.

За да бъде денят ви успешен, задължително стъпете на пода първо с десния крак, след като станете от леглото. За да подхранят положителните вибрации в себе си, дамите трябва винаги да стоят изправени, с гордо вдигнати глави. Рамената са разтворени, погледът е устремен напред, а на лицето винаги трябва да грее усмивка. Колкото и да е трудно.

За да са винаги красиви и млади, жените е добре да наблягат на природна храна – плодове, зеленчуци, мляко, ядки. Като от изброените храни, най-полезни са плодовете, след тях са зеленчуците, ядките и на последно място е млякото и млечните храни.

За да бъде една жена красива и да излъчва харизма, тя трябва да подбира внимателно и дрехите си. Добре е те да са пъстри и в светли тонове, тъй като носят настроение и радост. Докато тъмните цветове правят точно обратното – помрачават положителната енергия.

Не бива да се носят и стари дрехи, тъй като в тях е заложена тревога, скръб и дърпане към миналото.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
loading...