София Лорен на 88: Разкри тайната за перфектната си кожа

Кино легендата София Лорен чукна 88 на 20 септември

Италианската легенда разкри своите малки тайни за перфектна кожа и коса. София Лорен си ляга обикновено в 9  и става в 6.Прави гимнастика и излиза в градината си, за да се полюбува на цветята в градината си.

Киноиконата не пие алкохол, не пуши, не яде пържено  и масло.За свежа кожа изпива минимум два литра вода на ден.Така подобрява еластичността на кожата си, промива бъбреците и изкарва шлаките от организма си.

Сутрин пие чаша вода с резенче лимон. Така държи кожата си млада и свежа. Освен това италианката всеки ден пие айран с бирена мая. По този начин придава тонус на кожата и блясък на косата си.През ден хапва по един ананас, като по този начин осигурява на организма цял комплект от витамини, както и допълнително хидратира тялото си.

Всяка сутрин София Лорен си взима и контрастен душ-топло и студено, като така подобрява кръвообращението, засилва мускулния тонус  и помага да се запази формата на гърдите.Понякога сутрин се обтрива с кубчета лед. Процедурата помага да се стегне и тонизира кожата.

Легендарната актриса изтрива грима си със зехтин  и го ползва вместо крем. Два дни, на всеки три месеца, прави разтоварваща диета само с плодове и пресни сокове, но без добавена захар.Така се прочиства и засилва имунитета.

Източник: Ретро

No votes yet.
Please wait...
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.