Венета Райкова влиза във форма с тази топ рецепта!По диетата луднаха и бг звездите

https://zdravno.net/zdravni-novini/veneta-raykova-vliza-vav-forma-s-tazi-top-receptapo-dietata-ludnaha-i-bg-zvezdite/48672 Zdravno.net
Венета Райкова влиза във форма с тази топ рецепта!По диетата луднаха и бг звездите

Венета Райкова разкри как влиза в топ форма за лятото

  Устатата водеща Венета Райкова винаги се опира на тази рецепта. Тя смъква за отрицателно време седем килограма от теглото й. Венета Райкова не крие, че е от дамите, които често прибягват до различни диети, [caption id="attachment_5849" align="alignright" width="365"]Венета Райкова Венета Райкова се втали с топ диета[/caption] за да поддържа в изрядна фигура. Но намира последната си диета за изключително успешна. А тя е на път да се превърне в световен хит. По нея залитнаха мнозина холивудски звезди, начинът на хранене използва и Анджелина Джоли. Именно екс съпругата на Брад Пит превърна този сироп за отслабване в световна сензация. Актрисата твърди, че благодарение на него е станала толкова слаба. Напитката е прекалено силна, а Джоли злоупотребила с приетите количества и така се стигнало да застрашаващото здравето й отслабване. Специалисти обаче са на мнение, че ако не прекалявате с приема на този сироп, няма да имате никакви проблеми, пише zajenata.bg. Цялата философия се крие в приема на палмов сироп. Той се приема три пъти дневно и има най-голям ефект, ако го правите 30 минути преди да хранене. Процедурата се прилага два пъти в годината за по 10 дни. Как да си го направите? Смесете 1.5 литра вода с десет супени лъжици палмов сироп и същото количество лимонов сок, 5 щипки лютив червен пипер или джинджифил. Дозата е за 50-килограмов човек. Ако тежите сто килограма съответно ще трябва да удвоите дозата. Сиропът се изпива в рамките на деня..

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.