Цветанка Ризова вае фигура с диетата на гейшите (Топи 7 кг за 5 дни)

https://zdravno.net/zdravni-saveti/cvetanka-rizova-vae-figura-s-dietata-na-geyshite-topi-7-kg-za-5-dni/48687 Zdravno.net
Цветанка Ризова вае фигура с диетата на гейшите (Топи 7 кг за 5 дни)

Цветанка Ризова поддържа стройна фигура с диетата на гейшите

Малцина знаят, че тайната за стройната фигура на гейшите се крие в специална диета, измислена преди столетия.

 

Тя е уникална система за хранене, основана на приема на три продукта: ориз, зелен чай и мляко. Трябва да се спазва пет дена. Благодарение на екзотичното си име тази диета привлича много представителки на нежния пол от цял свят. Някои родни звезди също от години спазват мистичния режим, на който дължат стройните си фигури. Основен придукт при японснката диета е кафявия ориз. Той е богат на полезни вещества и целулоза, което създава чувство на ситост.

Той може да се замести с всякакъв ориз, но млякото е задължително да е с 1,5-2,5%, тъй като 3,5% е прекалено много за тази диета. Най-важен в диетата езеления чай, която се смята от източните култури за еликсир на здравето и дълголетието. Освен това подпомага сърдечната дейност, явява се мощен антиоксидант, оказва положително влияние върху функционирането на ендокринната система, помага на организма да се бори с различните вируси и инфекции и топи излишните килограми. През този период не се консумират тестени изделия, масло, сол, захар, някои видове подправки и алкохол.

Ето го менюто за целия 5-дневен период: Закуска: 2 чаени чаши зелен чай с мляко, общо количество 500 мл в съотношение 250/250; Обяд: 250 г варен ориз и 250 г топло мляко; Вечеря: 250 г варен ориз без сол, 1 чаена чаша зелен чай с мляко в съотношение 50/50. За да достигнете най-ефективни резултати, е препоръчително да повторите диетата след 7-10 дена. През първите пет дена от диетата се губят 4-7 килограма, а при всеки следващ – 8-14 кг. Резултатът се постига без омразния йо-йо ефект.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.