Консумирайте тези плодове! Те защитават от рак

https://zdravno.net/zdravni-saveti/konsumirayte-tezi-plodove-te-zashtitavat-ot-rak/110015 Zdravno.net
Консумирайте тези плодове! Те защитават от рак

С тези плодове се предпазваме от опасния рак

Консумацията на тези плодове ни защитават от опасния рак на червата. Това са банани, круши и ябълки. Това твърдят спецове на базата на дългогодишни проучвания.

Те са богати на разтворими пектини, които вещества потискат растежа на раковите клетки. Това вещество ни помага срещу запека, както и предотвратява развитието на рак, като ограничава образуването на туморни клетки.

Ако искаме да се защитим от проблеми на стомаха и червата, трябва да пием сутрин чаша топла вода с лимон. Много хора се страхуват в организма им да не възникне висока киселинност, в резултат на прием на тази смес. Но експертите успокояват, че когато лимонът попадне в тялото, тогава се трансформира в резултат на което вътрешната среда се превръща в алкална.

Така ние лекуваме стомашно-чревните болести, както и да намаляваме симптомите. Също така лимонената вода подобрява метаболизма, също така активира работата на червата.

Но въпреки това, при наличие на определени заболявания, трябва да се консултираме със специалист, за да се уточни точната диагноза и да се изпишат съответните лекарства.

Това трябва да се случа при забелязване на първите признаци на заболяванията. Но не вреди, ако включим в диетата тези плодове, за да сме здрави.

 

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.